Interieurschade

Naast autoschade aan de carrosserie, autolak en externe accessoires, kan er ook aan het interieur van de auto schade ontstaan. Een vlek in de bekleding door het morsen van koffie of frisdrank of een scheur in de bekleding door sleutels: het zijn allemaal vormen van interieurschade. Schade aan het interieur kan erg storend zijn. Ook voor interieurschade kunt u terecht bij Schadenet Bathoorn Roden. Het interieur van de auto bepaalt deels de waarde van de auto. Wees dus voorzichtig.

Dashboardschade en bekleding

De meest voorkomende boosdoener van interieurschade van de auto zijn sigaretten; die kunnen binnen een seconde een brandgat maken in stoelbekleding, brandplekken in het dashboard om nog maar te zwijgen over de lucht. Na verloop van tijd kan er schade aan de bekleding ontstaan door slijtage. 

De meeste interieurschade is eenvoudig op te lossen. Schade aan de hemelbekleding, deuren of dashboard kunnen in de meeste gevallen eenvoudig worden gerepareerd. Kom voor vragen en meer informatie gerust even langs bij Schadenet Bathoorn Roden.

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak